top of page

Voor volledige verhuizingen in binnen- en buitenland: Grimbergs Verhuisbedrijf

Privé- en bedrijfsverhuizingen

Voor veel mensen is verhuizen een heel gedoe en veel zwaarder dan gedacht. Kies daarom voor de ervaring van familiebedrijf Grimbergs Verhuisbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Grimbergen. Inpakken, uitpakken, demonteren en monteren … wij doen het allemaal voor u.

Ook internationale verhuizingen

Verhuist u naar het buitenland binnen Europa? Een internationale verhuizing is vaak een hele onderneming voor u en/of uw gezin. Reken op ons om uw inboedel veilig naar uw bestemming te brengen. Dankzij onze ruime ervaring in internationale verhuizingen zorgen we voor een feilloze start van deze bijzondere uitdaging. Wij verhuizen zowel van België naar het buitenland als van het buitenland naar België.

Vlot verhuizen dankzij onze ervaring

Wij verzorgen al jarenlang verhuizingen en garanderen dan ook een zorgvuldige behandeling van al uw spullen, niet alleen de waardevolle.
 

We hebben alles in huis om u verder te helpen: een vlekkeloze verhuisservice, nationaal of vanuit of naar het buitenland, ladderliften tot de 16de verdieping, en 3.000 m² opslagplaats voor meubelbewaring.

Verhuizingen
bottom of page