top of page

Voor bedrijfsverhuizingen in binnen- en buitenland: Grimbergs Verhuisbedrijf

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen

Voor veel mensen is verhuizen een heel gedoe en veel zwaarder dan gedacht. Kies daarom voor de ervaring van familiebedrijf Grimbergs Verhuisbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Grimbergen.
 

Wij beschikken over alle nodige materiaal en mankracht om ook grote projecten voor bijvoorbeeld scholen, bedrijven, overheden of kantoren, bij te staan in hun (interne) verhuis. In wederzijds overleg wordt een expertise opgemaakt die een vlotte en efficiënte verhuis garandeert. De verhuis van uw IT-materiaal en elektronische apparatuur is in veilige handen dankzij ons professioneel team en inpakmateriaal. Voor uw archieven kan u beroep doen op onze gespecialiseerde opslag en chronologische verhuis.

Ook internationale verhuizingen

Verhuist u naar het buitenland binnen Europa? Een internationale verhuizing is vaak een hele onderneming voor u en/of uw gezin. Reken op ons om uw inboedel veilig naar uw bestemming te brengen. Dankzij onze ruime ervaring in internationale verhuizingen zorgen we voor een feilloze start van deze bijzondere uitdaging. Wij verhuizen zowel van België naar het buitenland als van het buitenland naar België.

Vlot verhuizen dankzij onze ervaring

Wij verzorgen al jarenlang verhuizingen en garanderen dan ook een zorgvuldige behandeling van al uw spullen, niet alleen de waardevolle.
 

We hebben alles in huis om u verder te helpen: een vlekkeloze verhuisservice, nationaal of vanuit of naar het buitenland, ladderliften tot de 16de verdieping, en 3.000 m² opslagplaats voor meubelbewaring.

Uw verhuisfirma in regio Vlaams Brabant

Vanuit Grimbergen bedienen wij de regio Vlaams Brabant, in plaatsen zoals Brussel, Asse, Dilbeek, Wemmel, Ternat, Affligem, Opwijk, Merchtem, Meise, Grimbergen, Londerzeel, Grimbergen, Zemst, Vilvoorde, Mechelen, etc.

bottom of page