top of page

Verhuiscontainer huren in Grimbergen? Bij ons heeft u ruime keuze

Meubelbewaring

Adres van onze opslagruimte in Grimbergen

Verbrande Brugsesteenweg 52

1850 Grimbergen

Flexibele verhuiscontainer verhuur in Grimbergen

Steeds meer mensen die verhuizen, kiezen voor het huren van een verhuiscontainer. De verhuiscontainer wordt naar wens en zolang u wilt geplaatst bij uw woning. U heeft dus volop de tijd voor het in- en uitladen. U profiteert ook van het gemak dat u in de container volop stahoogte heeft en deze zich op straatniveau bevindt. Zo loopt u met uw huisraad direct de container in zonder ongemakken. Vervolgens wordt de container vol gezet met de inboedel waarna deze wordt getransporteerd naar het nieuwe adres. Wanneer u er voor kiest om een beroep te doen onze verhuisservice, dan kan u op deze manier bijzonder efficiënt te werk gaan.

Een verhuiscontainer voor de deur

Het unieke aan de verhuiscontainer? Uw spullen blijven zo veel mogelijk onaangeroerd, waardoor we de kosten én het risico op schade verminderen. Met een verhuiscontainer voor de deur heeft u minder werk, want u moet uw spullen maar één keer inladen en bij terugkeer van de container één keer uitladen. Andere voordelen van een verhuiscontainer:
 

  • Het verhuizen van grote stukken gaat zeer eenvoudig met een container

  • Er is ruimte om alles perfect te ordenen en te stapelen. Hierdoor wordt alles op overzichtelijke en toegankelijke wijze opgeslagen.

  • Als u nog wilt verbouwen, dan is het fijn dat nog niet alle spullen in uw huis staan.

  • Duurt de verbouwing iets langer dan gepland? Geen probleem: u bepaalt wanneer wij de opslagcontainer(s) weer voor uw deur zetten.

  • U heeft zelf de regie over uw verhuizing. Wij zorgen voor het transport. U pakt in en laadt uit.

Tijdelijke opslagruimte huren voor iedere situatie

Hebt u uw meubels weer nodig? Dan brengen we de verhuiscontainer weer terug. Wilt u tussentijds bij uw spullen? Geen probleem. De container staat in een beveiligde containerloods en wordt op uw verzoek terug geleverd. We beschikken over opslagcontainers van 7m3 tot 40 m3. U kiest het opslagvolume en de opslagtermijn. Met het voordeel dat als u geen opslagruimte meer nodig hebt, u dit maandelijks kan opzeggen. Door de opslagruimte tijdelijk te huren, betaalt u enkel datgene dat nodig is. Kortom: een zéér flexibele oplossing die uw verhuizing gemakkelijk en betaalbaar maakt. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

bottom of page