top of page

Opslagruimte huren in Grimbergen? Bij ons heeft u ruime keuze

Meubelbewaring

Adres van onze opslagruimte in Grimbergen

Verbrande Brugsesteenweg 52

1850 Grimbergen

Flexibele opslagruimte te huur in Grimbergen

U zou uw meubels, huisraad of andere goederen tijdelijk willen opslaan? Grimbergs Verhuisbedrijf in Grimbergen (Vlaams-Brabant) biedt flexibele opslagruimtes voor meubilair en andere spullen aan particulieren en bedrijven. 


Voor kleine en grote volumes kan u aan een maandelijks tarief uw materiaal bij ons opslaan voor korte of lange termijn. Vergeet de kelder, zolder of garage … Huur een opslag dichtbij Brussel om ruimte te maken in uw huis. U kunt uw bezittingen opslaan in onze boxen of een container huren. 

 

Wij bieden u een individuele en beveiligde opslagruimte, die beveiligd is, geklimatiseerd en verwarmd. Zodat uw meubelen, spullen, goederen of overstock na korte of lange tijd nog in dezelfde staat verkeren als ervoor. U geniet bij ons van de volgende voordelen:
 

  • Droog en duurzaam opgeslagen De bewaarplaats beschikt over een klimaatcontrolesysteem dat garant staat voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid.

  • Flexibele ruimtes We bieden ruimtes aan van verschillende opslaggroottes. Zo hoeft u nooit te betalen voor ruimte die u niet gebruikt.

  • Flexibel huren U kunt een ruimte huren vanaf een week tot meerdere maanden of jaren. Veranderen uw opslagbehoeften in de loop van de tijd, dan kunt u probleemloos overschakelen naar een andere grootte.

  • Klantvriendelijk Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met plezier. Bovendien zijn ze opgeleid om verdacht gedrag op te merken en aan te pakken. Veiligheid boven alles!

  • Inpak en transportservice Indien gewenst worden uw goederen deskundig voor u verpakt.Indien u wenst doen wij uw verhuis en plaatsen uw eigendom rechtstreeks in de voor u bestemde opslagplaats te Wemmel.

  • Beveiligd Onze boxen staan op een discrete overdekte locatie, beveiligd de klok rond.

Tijdelijke opslagruimte voor iedere situatie

Onze meubelbewaringsservice is betaalbaar én discreet. Grimbergs Verhuisbedrijf heeft een opslagruimte van 3.000 m² voor goederen- of meubelopslag. We beschikken over individueel verwarmde boxen en opslagcontainers van 7m3 tot 40 m3. U kiest het opslagvolume en de opslagtermijn. Wij bieden flexibele oplossingen voor iedereen. Deze mogelijkheden zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met het voordeel dat als u geen opslagruimte meer nodig hebt u dit maandelijks kan opzeggen. Socquet biedt ook een mobiele containeropslag aan, die het aantal laad-en los stappen beperkt. Een container wordt aan het laadadres geplaatst en het team laadt alles in, de container gaat naar een beveiligde containerloods en wordt op uw verzoek terug geleverd..

bottom of page