top of page

Een verhuislift huren in regio Grimbergen? Grimbergs Verhuisbedrijf

Verhuislift verhuur voor een snelle verhuis

Als u een nieuw meubelstuk gekocht hebt of gaat verhuizen dan is een ladderlift of meubellift vaak een handig hulpmiddel.
 

Wij hebben goed materiaal waarmee wij uw verhuizing tot een succes maken. De ladderliften die wij verhuren zijn inclusief lift operator. Wij helpen u graag bij het laden en lossen van de meubellift.

Belangrijk om vooraf goed te meten hoeveel ruimte er is. Waar kan de verhuislift staan en hoe kunnen de meubels in de lift gezet worden? Ga ook na hoe groot de opening is waar de spullen doorheen moeten. Zodat u goed voorbereid bent voor een soepele verhuizing.

Verhuisliften huren die tot de 16de verdieping komen.

Grimbergs Verhuisbedrijf verhuurt verhuisliften die tot de 16de verdieping komen. Wij komen zelf de verhuislift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. U hoeft zich dan ook niet te bekommeren om technische aspecten of veiligheid. U heeft moeite met het monteren of demonteren van uw meubelen? Wij helpen u graag verder. Voor elke situatie kunnen wij een oplossing vinden en dit aan aantrekkelijke prijzen. Dankzij onze verhuizers verhuist u zonder zorgen.

Verhuur liftservice
bottom of page